Izaberite stranicu

REBRENDING u pravo vreme!

Vaš brend je kultura vaše kompanije. To je identifikaciona oznaka ko ste i kakvu vrstu iskustva obećavate da ćete ponuditi svojim potrošačima. Kada odlučujete o načinu rebrendiranja vašeg poslovanja, postoje neke ključne stvari koje morate uzeti u obzir. Na primer, kako će to uticati na vaše kupce i vaš krajnji rezultat. Vaš brend čini skup faktora. Uključujući tržišnost, kao i diferencijaciju tržišta, svest o brendu, relevantnost, kulturu, udruživanja i kapital.

Najvažnije je da se zapitate kada odlučujete da li je pravo vreme za rebrendiranje?

Da li možete da poboljšate bilo koji od gore navedenih faktora kako biste svoje potrošače učinili srećnijima?

Ako prolazite kroz sporo vreme gde se prodaja i količina novih kupaca smanjuju ili gubite verne kupce, možda je pravo vreme da razmotrite strategije rebrendiranja. Rebrending može biti potreban i ako već neko vreme niste promenili izgled ili stil poslovanja. Uvek je dobro ići sa svežim izgledom koji odgovara osećaju vašeg poslovanja.

REBRENDING! ZAJEDNO U NOVE POBEDE!
REBRENDING! ZAJEDNO U NOVE POBEDE!

Rebrending je dobar način da promenite svoje ciljno tržište. Ako se osećate kao da vaše poslovanje nije privlačno kupcima koje želite, promenite stvari! Ne tražite da rebrending bude rešenje za nove promene u upravljanju ili interne probleme. Rebranding zahteva vreme i napor, pa će se promene dogoditi dugoročno, a ne odmah.

Rebrending je dobar način za bilo koji posao da podstakne rast, proširi se, poveća profit, ojača svoju radnu snagu i stekne konkurentsku prednost. Imajte na umu da rebrending predstavlja internu promenu koja stvara identitet vašeg brenda. Ta promena mogla bi se dogoditi u bilo koje vreme ili više puta tokom života vašeg brenda. Odluka o rebrendiranju samo znači da vaš brend kao i poslovanje uopšte, raste ili se menja, a ne da propada.

Dakle, pre nego što preduzmete korake za rebrendiranje svog brenda, zakažite BESPLATNU KONSULTACIJU info@neradigitalmedia.com . KRENIMO ZAJEDNO U NOVE POBEDE!

Usluga REBRENDINGA sa moćnom strategijom na pravom ste mestu! Celokupnu ponudu usluga NERA DIGITAL MEDIA možete pogledati OVDE!

INSTAGRAM FACEBOOK TWITTER